Fotograf de nunta Chisinau – Andrei Sîrbu

Faci nuntă în Chisinau și ești în căutarea unui fotograf de nunta? Dorești ca ziua nunții tale să fie prezentată într-o serie de imagini unicale? Mă numesc Andrei Sîrbu și sunt fotograf de nunta stabilit în Chisinau, Modova.

Pe pacursul activității mele în calitate de fotograf de nunta am cunoscut și am comunicat cu oameni minunați, de altfel un lucru foarte important pentru mine. Sunt hotărât să povestesc povestea fiecărei nunți, păstrând momente autentice, prețioase și memorabile. Îmi place să fotografiez oameni adevărați, cărora nu le este frică să arate sentimentele reale, zîmbete, bucurie sau lacrimi și tristețe. Îmi plac oamenii care elimină toate barierele ce ascund personalitatea lor reală de lentilele mele.

Cuplurile care mă aleg trebuie să dea frîu liber emoțiilor să trăiască ziua nunții la maxim, iar eu voi avea grijă ca aceste sentimente sa le vadă și nepoții lor.

Mai jos poți vedea unele fotografii de nunta făcute de mine, sau poți răsfoi mici istorioare de nuntă, vizitînd portofoliul meu.

De ce trebuie sa alegi un fotograf nunta profesionist?

Alegînd un fotograf nunta profesionist, investești în amintiri de care te vei bucura de fiecare dată, răsfoind albumul de nuntă. Din păcate unii fac alegerea în favoarea unui prieten care recent și-a luat un aparat foto, performant în opinia lui.

Făcînd această alegere bugetul tău de nuntă nu va avea de suferit, iar prietenul tău se va alege cu prima nuntă în portofoliul său de fotograf începător. Cu certitudine vor avea de suferit fotografiile tale de nuntă – unica amintire a zilei pe care ai planificat-o cu mult timp inainte.

Doar un fotograf nuta profesionist, experimentat, cu un portofoliu bogat, va documenta într-un mod inedit începutul unei etape noi din viața voastră. Doar un fotograf de nuntă va lucra cu dedicație și va crea fotografii memorabile pentru tine și familia ta.

Video la nunta – artă în mișcare

Niciodată nu subestima importanța filmului de nuntă. Filmul de nuntă facut de un cameraman de nunta profesionist, va fi mereu o modalitate perfectă de a arăta în mișcare povestea zilei tale de nuntă. Wedart oferă un preț avantajos la servicii video de nuntă, în cazul în care comandați pachetul de servicii foto. Vizitați pagina video pentru a face cunoștință cu lucrările echipei noastre.

Ți-a plăcut ceia ce ai văzut? Atuci mi-ar face plăcere să ne întîlnim și să dicutăm despre cum am putea crea ceva unical pentru tine.

Contacteazăne azi pentru a programa o întilnire.